Privacybeleid

Vraag onze afnemers wat ze onder service verstaan en ze antwoorden: bedrijfszekerheid, zeker weten dat we de juiste etiketten op tijd in huis hebben.

Privacybeleid

Royal Hoitsema Labels is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Royal Hoitsema Labels als bedrijf. Royal Hoitsema Labels ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens Royal Hoitsema Labels verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Royal Hoitsema Labels. U dient zich ervan bewust te zijn dat Royal Hoitsema Labels niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Royal Hoitsema Labels respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Royal Hoitsema Labels verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Royal Hoitsema Labels verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Royal Hoitsema Labels naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Royal Hoitsema Labels of van een derde partij. Royal Hoitsema Labels combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Royal Hoitsema Labels verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Royal Hoitsema Labels of van een derde partij. Royal Hoitsema Labels gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Royal Hoitsema Labels website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Royal Hoitsema Labels verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Royal Hoitsema Labels-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

Royal Hoitsema Labels biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Royal Hoitsema Labels is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Royal Hoitsema Labels opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

Royal Hoitsema Labels controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met Royal Hoitsema Labels.

Kwaliteit

Service

Innovatie


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.